Giriş Kayıt
Kimberlee Morley

Kimberlee Morley


Görsel Efekt

Kimberlee Morley, görsel efekt.

(2001) Jason X (2001), (1998) Kirli İş (1998), (1996) Harriet the Spy (1996), (2000) Steal This Movie (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Görsel Efekt 5.8 872
2002 Aksiyon Çeşitli 5.8 31,803

Küp 2 Hiperküp
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.6 57,874
2001 Aksiyon Çeşitli 4.4 45,965
2000 Biyografi Çeşitli 6.4 2,134

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Çeşitli 7.6 85,787

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Çeşitli 6.0 16,608

Kirli İş
1998 Komedi Çeşitli 6.5 22,060

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Çeşitli 5.9 42,389
1996 Aile Çeşitli 6.0 8,950
1996 Komedi Çeşitli 6.2 6,396
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019