Giriş Kayıt
James B. Morley

James B. Morley (87)


Editör

James Barney Morley, 05 Şubat 1894 Sharpsville, Pennsylvania, ABD doğumlu editör.

The Trespasser (1929) yapımıyla biliniyor.

James B. Morley, 27 Ocak 1981 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: James Barney Morley
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1894
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 1981
Doğum Yeri: Sharpsville, Pennsylvania, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1938 44 Dram Editör 5.9 42
1934 40 Dram Editör 6.2 224
1933 39 Dram Editör 6.1 392
1933 39 Komedi Editör 6.7 631
1933 39 Dram Editör 6.3 335
1932 38 Dram Editör 6.9 789
1932 38 Dram Editör 6.0 246
1932 38 Komedi Editör 7.0 400
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019