Giriş Kayıt
Don Morley

Don Morley


Don Morley,

The Cutting Edge (1992), Varoluş (1999), (2010) Red: Emekli ve Tehlikeli (2010), (2005) Şiddetin Tarihçesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Taşıma Bölümü 7.8 17,840

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 269,312

Kuralsızlar
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.7 23,628

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.5 209,230
2004 Dram Taşıma Bölümü 7.5 2,689
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 199,157

Varoluş
1999 Korku Taşıma Bölümü 6.8 86,884
1992 Dram Taşıma Bölümü 6.9 17,387
1980 Korku Çeşitli 5.5 1,437
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019