Giriş Kayıt
Thierry Morlaas-Lurbe

Thierry Morlaas-Lurbe


Sesler

Thierry Morlaas-Lurbe, sesler.

Fatima (2015), Island of Lemurs: Madagascar (2014), Pembe Kurdele (2011), Infected (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.7 194
2016 Dram Sesler 6.3 66
2015 Dram Sesler 6.4 1,217
2015 Dram Sesler 7.3 439
2014 Belgesel Sesler 7.0 841

Kudüs
2013 Belgesel Sesler 7.3 1,044

Kuzey Garı
2013 Dram Sesler 6.0 248

Pembe Kurdele
2011 Belgesel Sesler 7.3 655

Arkadaşım Goril
2011 Belgesel Sesler 7.6 2,821

Canım Komşularım
2010 Dram Sesler 5.9 4,856
2010 Belgesel Sesler 6.0 239
2010 Dram Sesler 6.9 92
2010 Belgesel Sesler 6.8 261
2008 Macera Sesler 3.9 859

Annemiz Kuaförde
2008 Dram Sesler 7.1 842

Tozdan Hayaller
2006 Dram Sesler 7.1 241
2004 Belgesel Sesler 6.9 547
2004 Dram Sesler 6.5 161
2003 Dram Sesler 6.5 583
2001 Belgesel Sesler 6.7 149
2000 Komedi Sesler 6.5 54

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Sesler 7.3 5,103
1999 Suç Sesler 6.7 846

Kurtlar
1999 Belgesel Sesler 6.4 203
1997 Dram Sesler 7.3 1,436

Son Görev
1997 Aksiyon Sesler 6.9 8,283
1996 Suç Sesler 7.1 402

Gece Ana
1996 Dram Sesler 7.2 4,652

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 Fantastik Sesler 4.4 18,549

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Sesler 5.8 761
1990 Dram Sesler 6.1 314

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Sesler 6.1 2,968
1989 Macera Sesler 7.4 179
1986 Aksiyon Sesler 7.2 1,059
1986 Dram Sesler 7.6 119
1985 Komedi Sesler 5.8 533
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019