Giriş Kayıt
Angela Mork

Angela Mork


Makyaj

Angela Mork, makyaj.

Seksten Daha Güzel (2000), Thank God He Met Lizzie (1997), (1998) Karanlık Şehir (1998), (1998) All Saints (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Makyaj 4.9 225

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Makyaj 6.4 2,070

Karanlık Şehir
1998 Dram Makyaj 7.7 177,916
1998 Dram Makyaj 7.1 1,013
1997 Komedi Makyaj 6.0 589
1996 Aksiyon Makyaj 7.0 580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019