Giriş Kayıt
Evonne Moritz

Evonne Moritz


Editör, Editör

Evonne Moritz, editör, editör.

Life (2007), Cane (2007), (2013) Kara Liste (2013), (2009) Lie to Me (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 7.4 20,726
2015 Suç Editorial Department 7.7 9,981

Kara Liste
2013 Suç Editorial Department 8.1 161,471
2012 Komedi Editör 7.7 14,034
2012 Dram Editorial Department 5.4 12
2011 Komedi Editorial Department 7.7 12,725
2009 Dram Editorial Department 7.2 2,746
2009 Suç Editorial Department 8.0 104,121
2009 Dram Editorial Department 7.1 1,627
2007 Dram Editorial Department 7.2 1,195
2007 Aksiyon Editorial Department 8.0 64,856
2007 Dram Editör 6.8 1,190
2007 Suç Editorial Department 8.3 31,561
2004 Aksiyon Editorial Department 7.0 41,426
2001 Dram Editorial Department 7.4 4,633
1993 Suç Editorial Department 7.5 10,658
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019