Giriş Kayıt
Jean-Max Morise

Jean-Max Morise


Sesler, Editör

Jean-Max Morise, sesler, editör.

Yoldan Çıkanlar (2003), Le coût de la vie (2003), (2001) Kız Kardeşim (2001), (2008) Bir Noel Akşamı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Sesler 5.2 13
2011 Sesler 6.2 18

Affedilmeyenler
2011 Dram Sesler 5.8 702
2011 Sesler 7.2 54

Bir Noel Akşamı
2008 Komedi Sesler 7.1 6,256
2008 Komedi Sesler 6.0 4,243

62 Yazı
2007 Dram Sesler 6.7 170
2007 Sesler 7.5 22

Benim Oğlum
2006 Dram Sesler 6.8 706
2006 Suç Sesler 4.2 173
2005 Komedi Sesler 6.4 1,218

The Perfume of the Lady in Black
2005 Komedi Sesler 5.7 526

Mathieu İçin
2005 Suç Sesler 7.0 2,182
2005 Macera Sesler 5.4 430
2004 Sesler 7.1 164

Cehennemin anatomisi - Romans 2
2004 Dram Sesler 4.5 4,681
2004 Komedi Sesler 5.8 509

Yoldan Çıkanlar
2003 Dram Sesler 6.6 2,950
2003 Komedi Sesler 6.0 604

Kız Kardeşim
2001 Dram Sesler 6.5 9,649
2001 Komedi Sesler 7.1 2,140
2001 Dram Sesler 5.5 330
2001 Komedi Sesler 6.5 432
2000 Komedi Sesler 6.3 184
1999 Dram Sesler 6.3 438
1996 Gerilim Sesler 5.8 240
1992 Aksiyon Sesler 4.8 349
1986 Komedi Sesler 7.0 2,307
1974 Komedi Editorial Department 7.3 7,440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019