Giriş Kayıt
Karoline Morin

Karoline Morin


Kostümcü

Karoline Morin, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 5.0 235
2017 Gerilim Çeşitli 4.8 258
2017 Gerilim Çeşitli 4.4 290
2017 Gerilim Çeşitli 4.5 725

Yazlık Ev
2008 Dram Çeşitli 5.0 287
2006 Dram Çeşitli 5.3 333
2006 Dram Çeşitli 5.0 381
2005 Gerilim Çeşitli 5.1 349

Aldatmaca
2004 Gerilim Çeşitli 5.7 289

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 57,542
2003 Dram Kostüm Bölümü 5.2 297

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 844
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019