Giriş Kayıt
Eric Morin

Eric Morin


Kameraman

Eric Morin, kameraman.

Mambo italiano (2003), (2000) Savaş Sanatı (2000), (2001) Degrassi: The Next Generation (2001), (2002) Hayaletler Şehri (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 6.7 406
2016 Aksiyon Kameraman 7.0 346,446
2015 Dram Kameraman 7.2 413
2014 Aksiyon Kameraman 4.8 1,112
2014 Dram Kameraman 8.2 1,738
2013 Dram Kameraman 5.7 408

Yolda
2012 Macera Kameraman 6.1 37,638

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kameraman 5.6 78,901

Fabrika
2012 Suç Kameraman 5.8 10,005
2011 Biyografi Kameraman 6.8 294
2011 Dram Kameraman 6.7 365
2010 Dram Kameraman 6.0 56
2010 Gerilim Kameraman 4.9 2,482
2010 Dram Kameraman 6.9 92

Evdeki Düşman
2009 Korku Kameraman 7.0 173,259
2008 Dram Kameraman 7.0 311
2003 Komedi Kameraman 6.7 6,045
2003 Suç Kameraman 8.5 1,181
2003 Dram Kameraman 4.6 368
2003 Komedi Kameraman 5.8 530
2003 Komedi Kameraman 5.8 873
2003 Dram Kameraman 6.0 142

Hayaletler Şehri
2002 Suç Kameraman 6.0 4,686
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 5,480

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 815

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Kameraman 3.0 24,150

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 30,961
2001 Dram Kameraman 7.4 10,101
2000 Dram Kameraman 8.3 17,408

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Kameraman 5.7 27,295
2000 Komedi Kameraman 6.7 198
2000 Aksiyon Kameraman 7.5 81
1999 Macera Kameraman 3.6 1,174
1999 Aksiyon Kameraman 5.4 962

Evdeki Mutluluk
1998 Dram Kameraman 6.3 306

Öpülmüş
1996 Dram Kameraman 6.5 3,354

Günah Çıkarma
1995 Dram Kameraman 7.5 1,473
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019