Giriş Kayıt
Bruce Morin

Bruce Morin


Bruce Morin,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Çeşitli 7.9 271,016

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Çeşitli 5.7 30,202

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Çeşitli 5.5 5,432

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 232,790

Mart Kedileri
2001 Komedi Çeşitli 5.3 16,769

Üç Kral
1999 Aksiyon Çeşitli 7.1 153,035

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 144,089

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Çeşitli 6.7 87,813
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019