Giriş Kayıt
Boku Morimoto

Boku Morimoto


Yapım Yöneticisi

Boku Morimoto, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 5,987
1960 Korku Yapım Yöneticisi 6.2 131
1960 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 79
1955 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 4,943
1953 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 109
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019