Giriş Kayıt
Kazuaki Morijiri

Kazuaki Morijiri


Yapımcı

Kazuaki Morijiri, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Çeşitli 6.3 105
2012 Animasyon Çeşitli 7.7 5,016
2010 Animasyon Yapımcı 7.9 630
2006 Animasyon Yapımcı 7.9 635
2004 Animasyon Yapımcı 8.0 26,861
2004 Animasyon Yapımcı 7.7 636
2003 Animasyon Yapımcı 6.2 922
2000 Animasyon Yapımcı 8.0 1,458
1999 Macera Yapımcı 5.9 253
1997 Animasyon Yapımcı 5.6 229
1996 Macera Yapımcı 6.6 104
1995 Animasyon Yapımcı 7.0 1,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019