Giriş Kayıt
Alan Morier

Alan Morier (48)


Kameraman

Alan Morier, 17 Temmuz 1970 Compton, California, ABD doğumlu kameraman.

New Alcatraz (2001), (2006) Küçük Gün Işığım (2006), (2000) Piton (2000), (2017) 9/11 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Compton, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Aksiyon Kameraman 4.1 2,499
2013 Talk-Show Kameraman 7.3 283

17 Yeniden
2009 39 Komedi Kameraman 6.4 165,435

Küçük Gün Işığım
2006 36 Komedi Kameraman 7.8 406,003
2005 35 Dram Kameraman 7.1 257
2001 31 Aksiyon Kameraman 3.4 1,450
2001 31 Korku Kameraman 4.7 1,604

Piton
2000 30 Komedi Kameraman 3.8 3,070
1999 29 Komedi Çeşitli 3.8 196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019