Giriş Kayıt
Jean-Pierre Maricourt

Jean-Pierre Maricourt


Özel Efekt, Dublör

Jean-Pierre Maricourt, Özel efekt, dublör.

Çayırın Sakinleri (1996), Seremoni (1995), İkiz Kızkardeşler (2002), Tohum Yeşerince (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Özel Efekt 5.7 677

Zevkler Sokağı
2002 Dram Özel Efekt 5.5 674

İkiz Kızkardeşler
2002 Dram Özel Efekt 7.5 6,174
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.6 662
2001 Macera Özel Efekt 6.6 652

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.6 58,193

Alice Ve Martin
1998 Dram Özel Efekt 6.4 1,600
1997 Dram Özel Efekt
Dublör
5.6 675

Çayırın Sakinleri
1996 Belgesel Özel Efekt 7.9 10,248

Seremoni
1995 Suç Özel Efekt 7.6 8,868

Tohum Yeşerince
1993 Dram Özel Efekt 7.1 4,299
1992 Aksiyon Özel Efekt 4.8 349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019