Giriş Kayıt
Richard Moriarty

Richard Moriarty


Kameraman

Richard Moriarty, kameraman.

(2017) Tour de Pharmacy (2017), (2016) Kickboxer: Vengeance (2016), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Yüzde Yüz Canlı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 7.1 7,529
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 9,314
2016 Suç Kameraman 7.6 5,499
2015 Belgesel Kameraman 8.3 970

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Kameraman 6.1 81,256
2014 Komedi Kameraman 6.0 1,109
2013 Gerilim Kameraman 4.7 390
2013 Belgesel Kameraman 7.7 3,226
2012 Belgesel Kameraman 7.0 14
2011 Komedi Kameraman 6.3 61,800
2011 Dram Kameraman 6.8 738

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Kameraman 5.4 89,616
2011 Aksiyon Kameraman 4.0 54

Deney
2010 Dram Kameraman 6.5 47,763
2010 Komedi Kameraman 5.5 1,703

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 640,283

Mahzen
2009 Macera Kameraman 5.7 21,275

Demir Adam
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 841,043
2008 Suç Kameraman 7.1 5,465
2007 Belgesel Kameraman 7.8 72

Bobby Z
2007 Aksiyon Kameraman 5.9 13,347

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Kameraman 5.9 4,669

23 Numara
2007 Gizem Kameraman 6.4 183,405
2006 Komedi Kameraman 2.2 5,820

Ava Giden Avlanır
2006 Komedi Kameraman 4.8 1,540
2006 Dram Kameraman 7.0 1,166

Seni Görüyorum
2006 Komedi Kameraman 5.5 2,654
2005 Dram Kameraman 4.1 1,421
2005 Korku Kameraman 4.3 4,452
2003 Aksiyon Kameraman 4.4 692
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 4.9 2,072
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,366) This Is Us (2,696) American Gods (2,633) Gotham (2,072) Into the Badlands (1,584) Vikings (1,366) Star Trek: Discovery (1,204) The Flash (1,152) The Blacklist (1,034) Arrow (723)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019