Giriş Kayıt
James G. Moriarty

James G. Moriarty


Kameraman, Görsel Efekt

James G. Moriarty, kameraman, görsel efekt.

(1990) Yeraltı Canavarı (1990), (1998) Gia (1998), (1988) Mystic Pizza (1988), (1988) Sapık Dönüyor (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalbim Sende
2013 Komedi Kameraman 6.6 213,339

Atlas Silkindi
2012 Dram Kameraman 5.4 6,266
1999 Dram Kameraman 5.0 5,084

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Görsel Efekt 6.5 13,241
1998 Biyografi Kameraman 7.0 37,070

Beşinci Element
1997 Aksiyon Kameraman 7.7 394,737

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,540
1990 Fantastik Kameraman 6.4 10,684

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Kameraman 7.2 106,204
1989 Macera Kameraman 6.9 97,413
1988 Komedi Kameraman 6.2 21,914

Sapık Dönüyor
1988 Fantastik Kameraman 6.2 17,533
1987 Gizem Kameraman 5.3 1,210
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019