Giriş Kayıt
James G. Moriarty

James G. Moriarty


Kameraman, Görsel Efekt

James G. Moriarty, kameraman, görsel efekt.

(1990) Yeraltı Canavarı (1990), (1998) Gia (1998), (1988) Mystic Pizza (1988), (1988) Sapık Dönüyor (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalbim Sende
2013 Komedi Kameraman 6.6 212,034

Atlas Silkindi
2012 Dram Kameraman 5.4 6,133
1999 Dram Kameraman 5.0 5,072

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Görsel Efekt 6.5 13,107
1998 Biyografi Kameraman 7.0 36,657

Beşinci Element
1997 Aksiyon Kameraman 7.7 390,941

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,519
1990 Fantastik Kameraman 6.4 10,580

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Kameraman 7.2 105,238
1989 Macera Kameraman 6.9 96,600
1988 Komedi Kameraman 6.2 21,605

Sapık Dönüyor
1988 Fantastik Kameraman 6.2 17,326
1987 Gizem Kameraman 5.3 1,191
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018