Giriş Kayıt
Lloyd Moriarity

Lloyd Moriarity


Kameraman

Lloyd Moriarity, kameraman.

Şeytan Çıkaran (1990), My Tutor (1983), Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death (1989), (2004) Efsane Haberci (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 89,046
2011 Animasyon Kameraman 5.5 27,794

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Kameraman 6.2 40,094
2009 Suç Kameraman 8.0 100,745

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 58,265

İntikam Maçı
2007 Komedi Kameraman 5.3 38,302
2005 Dram Kameraman 7.6 200,799
2004 Komedi Kameraman 6.2 5,343

Efsane Haberci
2004 Komedi Kameraman 7.2 300,570
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,646

İyi Bir Kız
2002 Komedi Kameraman 6.4 40,816

Tabana Kuvvet
2001 Macera Kameraman 6.4 100,768
2001 Aksiyon Kameraman 8.4 160,834

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Kameraman 5.5 159,526

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Kameraman 4.2 18,024

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Kameraman 5.0 11,821

Titanik
1997 Dram Kameraman 7.8 918,538

Tuzak
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 43,229

Anne
1996 Komedi Kameraman 6.9 5,143
1996 Aksiyon Kameraman 7.8 7,065

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Kameraman 5.9 23,210

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Kameraman 7.2 213,982

Zor Hedef
1993 Aksiyon Kameraman 6.1 39,659
1993 Aksiyon Kameraman 5.4 4,728

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Kameraman 4.8 15,811

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Kameraman 7.2 73,726

Bahçıvan
1992 Korku Kameraman 5.4 31,034
1991 Dram Kameraman 7.1 7,615

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Kameraman 4.6 80

Şeytan Çıkaran
1990 Komedi Kameraman 4.8 7,290

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Kameraman 6.2 26,705
1990 Komedi Kameraman 5.0 930

Onur savasi
1989 Aksiyon Kameraman 6.4 10,818
1989 Aksiyon Kameraman 4.9 2,157
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 2,023
1983 Komedi Kameraman 5.2 2,730
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018