Giriş Kayıt
Lloyd Moriarity

Lloyd Moriarity


Kameraman

Lloyd Moriarity, kameraman.

Şeytan Çıkaran (1990), My Tutor (1983), Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death (1989), (2004) Efsane Haberci (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 92,198
2011 Animasyon Kameraman 5.5 28,057

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Kameraman 6.2 40,263
2009 Suç Kameraman 8.0 101,688

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 58,769

İntikam Maçı
2007 Komedi Kameraman 5.3 38,512
2005 Dram Kameraman 7.6 205,091
2004 Komedi Kameraman 6.2 5,394

Efsane Haberci
2004 Komedi Kameraman 7.2 303,373
2003 Komedi Kameraman 5.6 12,744

İyi Bir Kız
2002 Komedi Kameraman 6.4 41,015

Tabana Kuvvet
2001 Macera Kameraman 6.4 101,329
2001 Aksiyon Kameraman 8.4 161,528

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Kameraman 5.5 160,626

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Kameraman 4.2 18,138

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Kameraman 5.0 11,906

Titanik
1997 Dram Kameraman 7.8 931,733

Tuzak
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 43,656

Anne
1996 Komedi Kameraman 6.9 5,195
1996 Aksiyon Kameraman 7.8 7,100

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Kameraman 6.0 23,467

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Kameraman 7.2 215,818

Zor Hedef
1993 Aksiyon Kameraman 6.1 40,003
1993 Aksiyon Kameraman 5.4 4,786

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Kameraman 4.8 16,005

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Kameraman 7.2 74,742

Bahçıvan
1992 Korku Kameraman 5.4 31,245
1991 Dram Kameraman 7.1 7,675

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Kameraman 4.6 82

Şeytan Çıkaran
1990 Komedi Kameraman 4.8 7,380

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Kameraman 6.3 26,962
1990 Komedi Kameraman 5.0 934

Onur savasi
1989 Aksiyon Kameraman 6.4 10,924
1989 Aksiyon Kameraman 4.9 2,194
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 2,073
1983 Komedi Kameraman 5.2 2,790
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019