Giriş Kayıt
Amedeo Moriani

Amedeo Moriani


Editör, Editör

Amedeo Moriani, editör, editör.

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks (1973), Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı (1971), Yılan Ruhlu Kadının Kabusu (1972), Milano odia: la polizia non può sparare (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Komedi Editorial Department 5.3 128

Kara Gölün Canavarı
1979 Aksiyon Editorial Department 5.0 1,301

Kadınların Dünyası
1976 Komedi Editorial Department 5.3 274

Kırmızı Elbiseli Katil
1975 Gizem Editör 5.9 1,039
1974 Aksiyon Editorial Department 7.4 1,757

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks
1973 Korku Editorial Department 6.6 4,610

Yedi Kan Lekeli Orkide
1972 Gizem Editorial Department 6.4 1,530

Yılan Ruhlu Kadının Kabusu
1972 Korku Editorial Department 6.7 2,321

Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı
1971 Gizem Editorial Department 7.0 3,079
1968 Western Editorial Department 6.7 189
1968 Dram Editorial Department 6.0 441

10,000 Dollars Blood Money
1967 Western Editorial Department 6.3 386
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019