Giriş Kayıt
Amedeo Moriani

Amedeo Moriani


Editör, Editör

Amedeo Moriani, editör, editör.

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks (1973), Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı (1971), Yılan Ruhlu Kadının Kabusu (1972), Milano odia: la polizia non può sparare (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Komedi Editorial Department 5.2 123

Kara Gölün Canavarı
1979 Aksiyon Editorial Department 5.0 1,243

Kadınların Dünyası
1976 Komedi Editorial Department 5.3 268

Kırmızı Elbiseli Katil
1975 Gizem Editör 5.9 994
1974 Aksiyon Editorial Department 7.4 1,706

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks
1973 Korku Editorial Department 6.6 4,508

Yedi Kan Lekeli Orkide
1972 Gizem Editorial Department 6.4 1,488

Yılan Ruhlu Kadının Kabusu
1972 Korku Editorial Department 6.7 2,251

Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı
1971 Gizem Editorial Department 7.0 3,021
1968 Western Editorial Department 6.7 185
1968 Dram Editorial Department 6.0 436

10,000 Dollars Blood Money
1967 Western Editorial Department 6.3 385
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018