Giriş Kayıt
Alberto Moriani

Alberto Moriani


Editör

Alberto Moriani, editör.

Zombi Holocaust (1980), Zombi 3 (1988), Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977), Yor (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Editör 3.7 588
1994 Aksiyon Editör 6.3 273
1992 Gerilim Editör 4.7 279
1992 Aksiyon Editör 2.3 43
1992 Aksiyon Editör 2.1 57
1989 Korku Editör 5.8 929
1989 Bilim-Kurgu Editör 3.9 439
1989 Korku Editör 4.8 214
1988 Korku Editör 4.9 3,859
1987 Aksiyon Editör 4.4 328
1987 Dram Editör 5.0 15
1985 Aksiyon Editör 5.0 394

Yor
1983 Aksiyon Editör 4.3 2,415
1982 Aksiyon Editör 5.0 252
1982 Komedi Editör 5.6 159
1981 Komedi Editör 4.8 181
1980 Savaş Editör 6.0 675
1980 Korku Editör 5.3 4,566
1980 Komedi Editör 4.5 119
1979 Komedi Editör 4.8 207
1979 Komedi Editör 5.3 128
1979 Komedi Editör 5.3 85
1979 Komedi Editör 4.8 156
1979 Komedi Editör 5.1 135

Okuldaki Sevgili
1978 Komedi Editör 4.8 312
1978 Komedi Editör 4.7 262
1978 Komedi Editör 5.2 243
1977 Macera Editör 5.2 2,243
1977 Aksiyon Editör 6.0 151
1976 Komedi Editör 5.0 58
1975 Komedi Editör 5.2 75
1975 Komedi Editör 5.5 107
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019