Giriş Kayıt
Alberto Moriani

Alberto Moriani


Editör

Alberto Moriani, editör.

Zombi Holocaust (1980), Zombi 3 (1988), Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977), Yor (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Editör 3.6 574
1994 Aksiyon Editör 6.3 271
1992 Gerilim Editör 4.6 276
1992 Aksiyon Editör 2.3 43
1992 Aksiyon Editör 2.0 54
1989 Korku Editör 5.8 919
1989 Bilim-Kurgu Editör 3.9 434
1989 Korku Editör 4.8 213
1988 Korku Editör 4.9 3,800
1987 Aksiyon Editör 4.4 326
1987 Dram Editör 5.0 15
1985 Aksiyon Editör 5.0 390

Yor
1983 Aksiyon Editör 4.3 2,377
1982 Aksiyon Editör 4.9 247
1982 Komedi Editör 5.5 152
1981 Komedi Editör 4.8 179
1980 Savaş Editör 6.1 668
1980 Korku Editör 5.3 4,523
1980 Komedi Editör 4.4 118
1979 Komedi Editör 4.7 202
1979 Komedi Editör 5.2 123
1979 Komedi Editör 5.1 81
1979 Komedi Editör 4.7 149
1979 Komedi Editör 4.9 129

Okuldaki Sevgili
1978 Komedi Editör 4.7 303
1978 Komedi Editör 4.6 256
1978 Komedi Editör 5.2 236
1977 Macera Editör 5.2 2,198
1977 Aksiyon Editör 6.0 151
1976 Komedi Editör 5.0 58
1975 Komedi Editör 5.2 73
1975 Komedi Editör 5.5 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018