Giriş Kayıt
Rocky Moriana

Rocky Moriana (86)


Müzisyen, Sesler

Rocco Anthony Moriana, 05 Kasım 1927 Willoughby, Ohio, ABD doğumlu müzisyen, sesler.

Evimiz Hollwood'da (1990), Charlie'nin Melekleri (1976), Aşk Gemisi (1977), Starsky and Hutch (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Rocky Moriana, 05 Şubat 2014 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rocco Anthony Moriana
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1927
Ölüm Tarihi: 05 Şubat 2014
Doğum Yeri: Willoughby, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 69 Dram Sesler 5.9 471
1995 Suç Müzik 6.6 263

Melrose Place 1
1992 Dram Müzik 5.8 9,806

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 65 Komedi Sesler 5.9 20,103

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.3 26,960

Polis
1988 61 Suç Müzik 6.4 3,807
1987 Dram Müzik 6.2 687
1985 58 Macera Müzik 5.5 987
1983 Dram Müzik 6.6 1,020
1982 Suç Müzik 6.7 813

Hanedan
1981 Dram Müzik 6.3 5,637
1980 53 Dram Müzik 7.0 135

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Müzik 6.7 4,837
1977 Macera Müzik 6.6 5,578

Aşk Gemisi
1977 Komedi Müzik 6.1 7,345
1977 50 Biyografi Müzik 6.6 457
1976 49 Dram Müzik 5.7 3,993

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Müzik 6.5 8,560
1976 Aksiyon Müzik 6.8 559

Münih'te 21 saat
1976 49 Dram Müzik 6.4 799
1975 Aksiyon Müzik 7.0 6,185
1974 Suç Müzik 5.6 228
1973 46 Suç Müzik 5.2 989
1972 45 Western Müzik 5.9 132
1972 45 Komedi Müzik 6.2 490
1971 44 Western Müzik 6.1 186
1971 44 Korku Müzik 6.8 439
1971 44 Western Müzik 6.3 346
1970 43 Korku Müzik 5.9 553
1970 43 Gerilim Müzik 5.9 634
1969 Komedi Müzik 8.4 316
1969 Western Müzik 7.7 326
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019