Giriş Kayıt
Shigeru Mori

Shigeru Mori


Kameraman

Shigeru Mori, kameraman.

Yedi Samuray (1954), Yaşamak (1952), Miyamoto Musashi (1954), Zoku Miyamoto Musashi: Ichijôji no kettô (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Suç Kameraman 7.1 53
1957 Dram Kameraman 7.5 4,120
1957 Dram Kameraman 7.2 98
1955 Aksiyon Kameraman 7.4 4,837
1954 Aksiyon Kameraman 7.6 6,671

Yedi Samuray
1954 Dram Kameraman 8.7 272,961
1953 Kameraman 6.9 184

Yaşamak
1952 Dram Kameraman 8.3 55,862
1949 Dram Kameraman 7.0 84
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018