Giriş Kayıt
Shigeru Mori

Shigeru Mori


Kameraman

Shigeru Mori, kameraman.

Yedi Samuray (1954), Yaşamak (1952), Miyamoto Musashi (1954), Zoku Miyamoto Musashi: Ichijôji no kettô (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Suç Kameraman 7.1 53
1957 Dram Kameraman 7.5 4,173
1957 Dram Kameraman 7.0 100
1955 Aksiyon Kameraman 7.4 4,891
1954 Aksiyon Kameraman 7.5 6,725

Yedi Samuray
1954 Dram Kameraman 8.7 276,244
1953 Kameraman 6.9 191

Yaşamak
1952 Dram Kameraman 8.3 57,098
1949 Dram Kameraman 7.0 84
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019