Giriş Kayıt
Mikio Mori

Mikio Mori


Sesler, Kameraman

Mikio Mori, sesler, kameraman.

Mutlu Noeller Bay Lawrence (1983), Godzilla'nın Dönüşü (1984), Gojira vs. Biorante (1989), Eien no 0 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sesler 7.3 1,829
2013 Komedi Sesler 6.5 302
2012 Dram Sesler 7.0 307
2010 Dram Sesler 7.3 267

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon 6.2 1,161
2009 Animasyon Kameraman 7.1 1,227
2009 Animasyon Kameraman 6.4 340
2009 Animasyon Kameraman 7.0 794
2009 Animasyon Kameraman 7.1 1,173
2007 Animasyon Kameraman 7.3 2,213

Yerdeniz Öyküleri
2006 Animasyon Kameraman 6.5 27,924
2006 Animasyon Kameraman 7.3 3,284
2006 Animasyon Sesler 7.7 11,096
2005 Dram Sesler 6.7 172
2005 Animasyon Kameraman 6.5 75

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Kameraman 8.2 270,023

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Çeşitli 7.1 10,958
2002 Aksiyon Kameraman 7.6 1,533
2002 Animasyon Sesler 7.3 211

Ruhların Kaçışı
2001 Animasyon Kameraman 8.6 530,099
2001 Animasyon Kameraman 7.8 790
2000 Animasyon Çeşitli 7.8 1,129
1997 Animasyon Çeşitli 7.2 345
1996 Animasyon Çeşitli 7.1 368
1996 Animasyon Sesler    
1994 Sesler 6.6 397
1992 Komedi Sesler 7.5 291
1989 Aksiyon Sesler 6.6 4,094
1989 Aile Sesler 7.2 6,098
1989 Animasyon Sesler 7.1 3,898

Komşum Totoro
1988 Animasyon Çeşitli 8.2 226,552
1988 Animasyon Sesler 8.1 132,099

Gökteki Kale
1986 Animasyon Sesler 8.1 121,859
1985 Animasyon Sesler 7.0 524

Godzilla'nın Dönüşü
1984 Aksiyon Sesler 6.2 5,161

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Sesler 7.3 12,840

Antarktika
1983 Macera Sesler 7.8 1,270
1983 Animasyon Çeşitli 5.3 287
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018