Giriş Kayıt
Mikio Mori

Mikio Mori


Sesler, Kameraman

Mikio Mori, sesler, kameraman.

Mutlu Noeller Bay Lawrence (1983), Godzilla'nın Dönüşü (1984), Gojira vs. Biorante (1989), Eien no 0 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sesler 7.3 1,859
2013 Komedi Sesler 6.5 306
2012 Dram Sesler 7.0 313
2010 Dram Sesler 7.2 272

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon 6.2 1,195
2009 Animasyon Kameraman 7.1 1,240
2009 Animasyon Kameraman 6.4 347
2009 Animasyon Kameraman 7.0 808
2009 Animasyon Kameraman 7.1 1,215
2007 Animasyon Kameraman 7.2 2,289

Yerdeniz Öyküleri
2006 Animasyon Kameraman 6.5 28,213
2006 Animasyon Kameraman 7.3 3,349
2006 Animasyon Sesler 7.7 11,190
2005 Dram Sesler 6.7 173
2005 Animasyon Kameraman 6.5 79

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Kameraman 8.2 274,862

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Çeşitli 7.1 11,118
2002 Aksiyon Kameraman 7.6 1,553
2002 Animasyon Sesler 7.2 212

Ruhların Kaçışı
2001 Animasyon Kameraman 8.6 539,524
2001 Animasyon Kameraman 7.8 811
2000 Animasyon Çeşitli 7.8 1,153
1997 Animasyon Çeşitli 7.1 349
1996 Animasyon Çeşitli 7.1 373
1996 Animasyon Sesler    
1994 Sesler 6.6 400
1992 Komedi Sesler 7.5 293
1989 Aksiyon Sesler 6.6 4,162
1989 Aile Sesler 7.2 6,149
1989 Animasyon Sesler 7.2 3,995

Komşum Totoro
1988 Animasyon Çeşitli 8.2 231,336
1988 Animasyon Sesler 8.1 134,318

Gökteki Kale
1986 Animasyon Sesler 8.1 124,051
1985 Animasyon Sesler 7.0 537

Godzilla'nın Dönüşü
1984 Aksiyon Sesler 6.2 5,238

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Sesler 7.3 13,037

Antarktika
1983 Macera Sesler 7.8 1,291
1983 Animasyon Çeşitli 5.3 297
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019