Giriş Kayıt
Mamoru Mori

Mamoru Mori


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Mamoru Mori, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Kostüm Tasarımcısı 6.8 116
1985 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 68
1983 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 204

Yakuza
1974 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 6,655
1972 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 35
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019