Giriş Kayıt
Gaby Morgerman

Gaby Morgerman


Gaby Morgerman,

(2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010), (2001) Thirteen Conversations About One Thing (2001), (2002) Genç Hitler (2002), (1997) Hands on a Hard Body: The Documentary (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi 7.0 120,063

Ondan Uzakta
2006 Dram 7.6 20,426
2004 Dram 5.5 2,912

Genç Hitler
2002 Dram 6.6 6,675
2001 Dram 7.1 9,155
1999 Dram 6.0 2,291

Senli Benli
1998 Komedi 5.8 9,484
1997 Belgesel 7.7 1,440

Can Dostum
1997 Dram 8.3 754,610
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019