Giriş Kayıt
Kramer Morgenthau

Kramer Morgenthau


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Kameraman

Kramer Morgenthau, görüntü yönetmeni, oyuncu, kameraman.

Thor: Karanlık Dünya (2013), Terminator: Yaradılış (2015), Boardwalk Empire (2010), Şef (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kramer Morganthau
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.6 15,406

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.6 5,306

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.4 227,601

Şef
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 168,767

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.0 509,932

Fabrika
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 5.8 9,898
2011 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.3 13,448

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Kameraman
Görüntü Yönetmeni
9.5 1,383,144
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 8.6 155,807

Ekspres
2008 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.3 18,366

Sevgi Ziyafeti
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 15,241

Cinayet Gecesi
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 7.2 164,708
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 3,165
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 301
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.9 4,089

Gençlik Ateşi
2005 Suç Görüntü Yönetmeni 5.5 17,273
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 388

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 23,736

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 5,385
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.1 277
2003 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 514
2003 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
7.0 1,368

İmparator
2002 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 6,935
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 3,911

Yeşil Ejder
2001 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 949

Melek Öpücüğü
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 444
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 558
1999 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 649
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 529
1987 Belgesel Çeşitli 9.0 443
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018