Giriş Kayıt
Laurie Morgenthal

Laurie Morgenthal


Özel Efekt

Laurie Morgenthal, Özel efekt.

Space: Above and Beyond (1995), Dokunuş (1997), (1995) Adamım Tommy (1995), (1996) Bana Bebek Deme (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Belgesel Çeşitli 8.5 226

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 162,239

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 89,072
2000 Dram Çeşitli 4.9 361

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Özel Efekt 7.0 95,220
1997 Aksiyon Çeşitli 5.2 3,222

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Çeşitli 6.2 38,661

Dokunuş
1997 Komedi Çeşitli 5.7 2,141

Çılgın Lise
1996 Komedi Çeşitli 5.5 11,906

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Çeşitli 3.3 23,145

Silici
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.1 96,283
1995 Dram Çeşitli 7.7 6,985

Adamım Tommy
1995 Komedi Çeşitli 7.1 70,439

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Çeşitli 7.7 50,597

Kukla Efendileri
1994 Korku Çeşitli 5.9 7,728
1994 Dram Çeşitli 6.8 8,626
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019