Giriş Kayıt
Maia Morgenstern

Maia Morgenstern (56)


Oyuncu

Maia Emilia Ninel Morgenstern, 01 Mayıs 1962 Bucharest, Romanya doğumlu oyuncu.

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi (2004), Ulysses'in Bakışı (1995), The Oak (1992), Cel mai iubit dintre pamînteni (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maia Emilia Ninel Morgenstern
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1962
Doğum Yeri: Bucharest, Romanya
Diğer Bir İsmi: Maia Morgenstern Istodor | Maja Morgenstern
Burcu: Boğa
Boyu: 1.82 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 52 Dram Oyuncu    
2013 51 Korku Oyuncu 6.9 694
2011 49 Dram Oyuncu 6.0 94
2010 48 Dram Oyuncu 5.4 335
2008 46 Dram Oyuncu 6.9 166
2005 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 687
2004 42 Belgesel Oyuncu 4.0 140

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 42 Dram Oyuncu 7.2 198,956
2003 41 Dram Oyuncu 6.6 135
2000 38 Biyografi Oyuncu 6.3 2,198

Witman Kardeşler
1997 35 Dram Oyuncu 6.9 285

Ulysses'in Bakışı
1995 33 Dram Oyuncu 7.6 5,500
1994 32 Biyografi Oyuncu 5.8 2,578
1993 31 Dram Oyuncu 8.5 1,468

The Oak
1992 30 Komedi Oyuncu 8.2 2,179
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019