Giriş Kayıt
Karen Altman Morgenstern

Karen Altman Morgenstern (3)


Karen Altman Morgenstern, 17 Temmuz 2015 doğumlu

Homo Faber (1991), Feds (1988), (1985) Yaşayan Ölülerin Dönüşü (1985), (1986) Kazanma Arzusu (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 6.7 2,722
1988 Komedi Çeşitli 7.7 6,231
1988 Komedi Çeşitli 5.4 2,716
1988 Aksiyon Çeşitli 7.0 8,015
1988 Komedi Çeşitli 5.3 18,545

Karanlık Bastığında
1987 Dram Çeşitli 7.0 29,667

Kazanma Arzusu
1986 Dram Çeşitli 7.6 39,197

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 Komedi Çeşitli 7.4 48,235

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Çeşitli 6.0 38,130

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 Aksiyon Çeşitli 5.9 7,284
1981 Komedi Çeşitli 5.4 2,383
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019