Giriş Kayıt
Ayten Morgenstern

Ayten Morgenstern


Makyaj

Ayten Morgenstern, makyaj.

Lanetli Mesaj (2016), Somali Korsanları (2017), The Sinking of the Laconia (2010), Borderline (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Somali Korsanları
2017 Biyografi Makyaj 6.8 6,206

Lanetli Mesaj
2016 Korku Makyaj 5.3 20,359

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Makyaj 8.1 748,950
2015 Dram Makyaj 7.1 1,426
2014 Aksiyon Makyaj 5.4 8,129
2010 Dram Makyaj 7.0 907
2009 Biyografi Makyaj 5.9 287
2009 Dram Makyaj 4.7 36
2002 Suç Makyaj 5.3 1,142

Düşmanı Korurken
1999 Aksiyon Makyaj 6.8 187,858
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018