Giriş Kayıt
Victoria Morgan

Victoria Morgan


Victoria Morgan,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 509,932

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 224,464

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 625,777

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 251,464

Kurt Adam
2010 Dram Çeşitli 5.8 96,423

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 24,775

Altın Pusula
2007 Macera Çeşitli 6.1 164,534

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Çeşitli 7.5 214,361
2006 Komedi Çeşitli 6.1 145

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.7 56,300

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Çeşitli 7.6 620,544

Büyük İskender
2004 Aksiyon Çeşitli 5.6 152,061
2004 Aksiyon Çeşitli 4.2 12,258
2004 Komedi Çeşitli 7.2 29,613
2003 Aksiyon Çeşitli 6.2 130,704

Saatler
2002 Dram Çeşitli 7.6 114,334

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.6 556,435
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018