Giriş Kayıt
Tim Morgan

Tim Morgan


Görsel Efekt, Kameraman

Tim Morgan, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 8.1 196,366

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Kameraman 5.4 5,723

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Kameraman 6.1 184,957

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 152,230

Usta
2012 Dram Kameraman 7.1 126,696

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Kameraman 7.2 28,524

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 31,314
2011 Komedi Kameraman 7.6 2,004

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 186,324

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 556,155

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 198,520

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 634,387

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 30,021

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 148,468

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 462,146

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 332,682

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 59,897
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 260,535

Kongo
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,422
1993 Macera Görsel Efekt 8.1 756,733
1993 Fantastik Görsel Efekt 5.1 6,994

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 878,087

Kanca
1991 Macera Görsel Efekt 6.7 208,298

Roket Adam
1991 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 47,595

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 64,722

Düşler
1990 Dram Görsel Efekt 7.8 21,016

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 160,820

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 409,322

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 162,757

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Görsel Efekt 7.7 164,228
1988 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 90,757

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 55,094

Ördek Howard
1986 Aksiyon Kameraman 4.6 38,699
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018