Giriş Kayıt
Terence Morgan

Terence Morgan


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Terence Morgan, sanat bölümü, set dekoratörü.

Gazino Royal 007 (1967), Alfie (1966), The Sundowners (1960), The Oblong Box (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Dram Set Dekoratörü 7.0 240
1972 Suç Sanat Bölümü 5.6 136
1969 Korku Sanat Bölümü 6.1 2,527
1968 Dram Set Dekoratörü 6.4 440

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 24,545
1966 Komedi Sanat Bölümü 7.1 12,027
1960 Dram Sanat Bölümü 7.2 3,356
1960 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 690
1959 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,761

III. Richard
1955 Dram Sanat Bölümü 7.5 3,623
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018