Giriş Kayıt
Simon Morgan

Simon Morgan


Editör, Yapım Yöneticisi

Simon Morgan, editör, yapım yöneticisi.

Highway (2002), Fırtınalı Hayatlar (2005), Zor Hedef Fare (1997), Ateşli Ve Tatlı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Editorial Department 7.7 426,897

Çin Seddi
2016 Aksiyon Editorial Department 6.0 104,883

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Editorial Department 6.4 158,007

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Editorial Department 8.1 891,164
2013 Aksiyon Editorial Department 6.3 132,438
2011 Animasyon Editorial Department 7.2 210,265

Aşk Ateşi
2008 Suç Editorial Department 6.8 17,260

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Editorial Department 7.1 543,222

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Editorial Department 7.3 598,828

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
6.6 73,853

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Editorial Department 8.0 941,927

Halka
2002 Korku Editorial Department 7.1 291,407

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Editorial Department 5.1 50,882
2002 Suç Editorial Department 6.3 5,756

Yapay Zeka
2001 Macera Editorial Department 7.1 269,329

Meksikalı
2001 Macera Editorial Department 6.1 95,603

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Editorial Department 5.4 29,679

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Editorial Department 6.4 46,564

Tepki
1996 Aksiyon Editorial Department 5.6 44,354
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018