Giriş Kayıt
Robbie Morgan

Robbie Morgan


Kameraman

Robbie Morgan, kameraman.

Kanlı Otoyol (2010), Güzel Kate (2009), (2007) Aralık Çocukları (2007), (2006) Opal Dream (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Otoyol
2010 Korku Kameraman 3.8 3,375

Güzel Kate
2009 Dram Kameraman 6.7 3,155

Aralık Çocukları
2007 Dram Kameraman 6.6 11,334
2006 Suç Kameraman 6.4 4,358
2006 Dram Kameraman 6.7 871
2002 Dram Kameraman 6.7 668
2001 Dram Kameraman 7.2 4,230

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Kameraman 6.1 292,340

Kutsal Duman
1999 Dram Kameraman 5.9 13,301

Sahil Güvenlik
1989 Dram Kameraman 5.3 22,855
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019