Giriş Kayıt
Philip James Morgan

Philip James Morgan (44)


Yapım Yöneticisi

Philip James Morgan, 19 Temmuz 1975 Lüksemburg doğumlu yapım yöneticisi.

Köpek Askerler (2002), Korku Nokta Com (2002), Kayıp Müfreze (2001), Cehennemden Kaçış 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Lüksemburg
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderha Avcısı
2004 29 Aksiyon 0 5.7 3,450

Venedik Taciri
2004 29 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 33,117

Dokuzuncu Gün
2004 29 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,648
2004 29 Komedi Çeşitli 4.7 1,742
2002 27 Aksiyon 0 5.9 84

Korku Nokta Com
2002 27 Suç 0 3.3 18,895

Köpek Askerler
2002 27 Aksiyon 0 6.8 51,741
2001 26 Dram 0 6.0 154

Kayıp Müfreze
2001 26 Aksiyon 0 7.0 6,240

Silahşör
2001 26 Aksiyon 0 4.8 13,606

Düşman
2001 26 Aksiyon 0 3.9 467

Cehennemden Kaçış 2
2000 25 Aksiyon 0 4.5 6,141
1999 24 Aile 0 5.4 621
1998 23 Macera 0 3.8 2,875

Kurtadam Paris'te
1997 22 Korku 0 5.1 21,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019