Giriş Kayıt
Michelle Morgan

Michelle Morgan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Michelle Morgan, görsel efekt, Özel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Coronado Macerası
2003 Aksiyon Özel Efekt 4.5 1,447

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 47,548

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 211,675

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 94,473
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 9,378

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 206,403

Kırık Ok
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 84,674

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 71,815
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019