Giriş Kayıt
Melody Morgan

Melody Morgan


Melody Morgan,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harika Çocuk
2010 Belgesel Çeşitli 7.9 1,784
2009 Komedi Çeşitli 4.7 4,107
2006 Dram 6.7 1,237
2002 Komedi Çeşitli 4.8 663
1999 Belgesel Çeşitli 7.8 415
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019