Giriş Kayıt
Marr Morgan

Marr Morgan


Marr Morgan,

Bad Meat (2011), (2015) Heroes Reborn (2015), (2008) Rüyaların Peşinde (2008), (2009) Northern Lights (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.8 24,030

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 78,371

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 151,141
2011 Komedi Çeşitli 3.6 717
2010 Dram Çeşitli 7.7 26,309
2010 Komedi Çeşitli 8.4 45,353
2009 Gerilim Çeşitli 6.0 1,221
2009 Dram Çeşitli 5.9 1,496

Rüyaların Peşinde
2008 Dram Çeşitli 5.5 5,690

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Çeşitli 7.0 53,424

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Çeşitli 6.6 5,302

Karlı Doğum günü
1989 Dram Çeşitli 6.2 290
1982 Korku Çeşitli 4.5 1,409
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019