Giriş Kayıt
Marilyse Morgan

Marilyse Morgan


Marilyse Morgan,

Haunted (1995), Geçmişi Olmayan Adam (1988) (1988), The Stud (1978), Noble House (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Çeşitli 6.3 2,774
1995 Dram Çeşitli 6.2 5,748
1991 Macera Çeşitli 6.2 5,973

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Çeşitli 6.9 3,755
1988 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,132
1985 Fantastik Çeşitli 5.3 2,620
1984 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,833
1983 Çeşitli 7.8 287

Bir Zamanlar
1981 Dram Çeşitli 7.3 7,711

Titanic Macerası
1980 Aksiyon Çeşitli 4.8 3,460
1978 Dram Çeşitli 3.6 712
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019