Giriş Kayıt
Jeremy Morgan

Jeremy Morgan (48)


Kameraman

Jeremy Morgan, 28 Şubat 1970 Santa Monica, California, ABD doğumlu kameraman.

FlashForward (2009), CSI: Miami 1 (2002), Notorious (2009), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1970
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeremy C. Morgan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 2,118
2018 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 3,615
2016 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 7,236
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.1 4,306
2016 46 Suç Taşıma Bölümü 4.3 572
2016 Biyografi Taşıma Bölümü 8.5 59,412
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 1,776
2016 Dram Taşıma Bölümü 6.9 2,634
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,855
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 7,588
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 160
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 15,561
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 27,350
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 3,635
2009 39 Biyografi Taşıma Bölümü 6.7 37,105
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.6 56,875

Alacakaranlık
2008 38 Dram Taşıma Bölümü 5.2 382,826

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 38 Korku Taşıma Bölümü 5.0 6,480

Gözcü
2008 38 Suç Taşıma Bölümü 6.1 44,991
2008 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 8,893
2006 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 21,798

Perili Köşk
2003 33 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 37,076

Yeni Yıl Soygunu
2003 33 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 123,717

Yeter
2002 32 Suç Taşıma Bölümü 5.7 34,970

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 48,608
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 64,114

Salton Denizi
2002 32 Suç Taşıma Bölümü 7.2 28,225

Mars'taki Hayaletler
2001 31 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.9 47,259
1989 Dram Kameraman 6.8 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018