Giriş Kayıt
Jeremy Morgan

Jeremy Morgan (48)


Kameraman

Jeremy Morgan, 28 Şubat 1970 Santa Monica, California, ABD doğumlu kameraman.

FlashForward (2009), CSI: Miami 1 (2002), Notorious (2009), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1970
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeremy C. Morgan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 116
2018 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 2,572
2016 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 7,107
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.1 4,091
2016 46 Suç Taşıma Bölümü 4.3 551
2016 Biyografi Taşıma Bölümü 8.5 58,379
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 1,742
2016 Dram Taşıma Bölümü 6.9 2,422
2015 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,697
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 7,454
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.2 150
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 15,511
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 27,183
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 3,436
2009 39 Biyografi Taşıma Bölümü 6.7 36,867
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.6 56,746

Alacakaranlık
2008 38 Dram Taşıma Bölümü 5.2 380,118

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 38 Korku Taşıma Bölümü 5.0 5,392

Gözcü
2008 38 Suç Taşıma Bölümü 6.1 44,746
2008 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 8,592
2006 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 21,720

Perili Köşk
2003 33 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 36,597

Yeni Yıl Soygunu
2003 33 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 123,307

Yeter
2002 32 Suç Taşıma Bölümü 5.7 34,736

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 48,399
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 63,653

Salton Denizi
2002 32 Suç Taşıma Bölümü 7.2 27,566

Mars'taki Hayaletler
2001 31 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.9 46,992
1989 Dram Kameraman 6.8 38
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018