Giriş Kayıt
Patrick Moraz

Patrick Moraz (70)


Müzisyen, Müzisyen

Patrick Philippe Moraz, 24 Haziran 1948 Morges, İsviçre doğumlu müzisyen, müzisyen.

Üvey Baba (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Philippe Moraz
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1948
Doğum Yeri: Morges, İsviçre
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 43 Komedi Müzik    

Üvey Baba
1987 39 Dram Müzik
Müzik
6.8 11,309
1975 27 Suç Müzik 6.5 156
1974 26 Romantik Müzik 7.0 211
1971 23 Dram Müzik 7.1 504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019