Giriş Kayıt
Erin Moran

Erin Moran (56)


Oyuncu

Erin Marie Moran, 18 Ekim 1960 Burbank, California, ABD doğumlu oyuncu.

Happy Days (1974), Uzayda Terör (1981), (1970) Watermelon Man (1970), (1969) Saadet Günleri (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Erin Moran, 22 Nisan 2017 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Erin Marie Moran
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1960
Ölüm Tarihi: 22 Nisan 2017
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 50 Belgesel Oyuncu 6.2 411
2003 43 Komedi Oyuncu 5.6 12,747
1996 36 Komedi Oyuncu 5.3 3,394
1982 Komedi Oyuncu 3.9 414

Uzayda Terör
1981 21 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,374
1978 Komedi Oyuncu 6.4 33

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,354
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,882
1970 10 Komedi Oyuncu 6.5 1,429

Saadet Günleri
1969 9 Dram Oyuncu 6.5 861
1968 8 Komedi Oyuncu 6.0 516
1966 Komedi Oyuncu 7.0 1,747
1966 Macera Oyuncu 7.1 724
1965 Dram Oyuncu 7.6 741
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,258
1952 Western Oyuncu 7.7 554
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019