Giriş Kayıt
Erin Moran

Erin Moran (56)


Oyuncu

Erin Marie Moran, 18 Ekim 1960 Burbank, California, ABD doğumlu oyuncu.

Happy Days (1974), Uzayda Terör (1981), (1970) Watermelon Man (1970), (1969) Saadet Günleri (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Erin Moran, 22 Nisan 2017 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Erin Marie Moran
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1960
Ölüm Tarihi: 22 Nisan 2017
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 50 Belgesel Oyuncu 6.2 405
2003 43 Komedi Oyuncu 5.6 12,646
1996 36 Komedi Oyuncu 5.3 3,361
1982 Komedi Oyuncu 3.9 410

Uzayda Terör
1981 21 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,242
1978 Komedi Oyuncu 6.4 32

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,174
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,686
1970 10 Komedi Oyuncu 6.6 1,414

Saadet Günleri
1969 9 Dram Oyuncu 6.5 850
1968 8 Komedi Oyuncu 6.0 510
1966 Komedi Oyuncu 7.0 1,714
1966 Macera Oyuncu 7.1 700
1965 Dram Oyuncu 7.5 731
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,173
1952 Western Oyuncu 7.7 540
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018