Giriş Kayıt
Dolores Moran

Dolores Moran (56)


Oyuncu

Dolores Moran, 27 Ocak 1926 Stockton, California, ABD doğumlu oyuncu.

Sahip Olmak Ya Da Olmamak (1944), Gümüş Madeni (1954), Old Acquaintance (1943), (1947) Sevdiğim Adam (1947) gibi yapımlarla biliniyor.

Dolores Moran, 05 Şubat 1982 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1926
Ölüm Tarihi: 05 Şubat 1982
Doğum Yeri: Stockton, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Delores Moran
Burcu: Kova
4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gümüş Madeni
1954 28 Western Oyuncu 7.0 1,386
1953 27 Dram Oyuncu 6.2 400
1952 Komedi Oyuncu 7.8 137

Sevdiğim Adam
1947 21 Suç Oyuncu 6.9 653
1947 21 Komedi Oyuncu 6.1 422

Rezervasyonsuz
1946 20 Komedi Oyuncu 6.6 1,330
1944 18 Komedi Oyuncu 7.3 1,614

Sahip Olmak Ya Da Olmamak
1944 18 Macera Oyuncu 7.9 27,669
1943 17 Dram Oyuncu 7.6 2,589
1943 17 Dram Oyuncu 7.2 962
1942 16 Biyografi Oyuncu 7.7 12,783

Hayalet Breakers
1940 14 Komedi Oyuncu 7.3 2,692
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019