Giriş Kayıt
John Friedmann

John Friedmann (47)


Oyuncu

John Friedmann, 16 Ağustos 1971 Frankfurt am Main, Almanya doğumlu oyuncu.

Erkan & Stefan (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Friedmann
Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Frankfurt am Main, Almanya
Diğer Bir İsmi: Erkan &Stefan | Erkan & Stefan Comedy Duo | Erkan 
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 42 Komedi Oyuncu 6.2 1,970

Harika Çocuk
2011 40 Dram Oyuncu 6.8 707
2009 38 Komedi Oyuncu 6.4 546
2009 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 328
2004 Komedi Oyuncu 7.9 122
2003 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,005
2002 Komedi Oyuncu 6.1 238
1977 Suç Oyuncu 6.3 515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019