Giriş Kayıt
Wendy May Moore

Wendy May Moore


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Wendy May Moore, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Wendy Charette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 1,075
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 12
2000 Tarihi Kostüm Bölümü 8.8 289

Küp
1997 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.2 193,311
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 7,806
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019