Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj.

Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), Sidney Hall (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.9 6,697
2014 Suç Makyaj 7.3 6,231
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,383
2013 Biyografi Makyaj 5.9 87,821
2012 Komedi Makyaj 6.2 117,473
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,693

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 236,337
2012 Aksiyon Makyaj 6.9 15,653

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 513,355

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 193,765

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 107,077

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.4 43,454

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 43,869

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,940

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 248,761

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 833,196

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 79,481
2007 Dram Makyaj 7.1 1,192

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 10,003

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 28,816

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 604,533
2005 Komedi Makyaj 7.6 200,273
2002 Komedi Makyaj 8.0 58,204

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 38,708

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 148,118

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,551

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 116,381
1993 Suç Makyaj 7.5 10,411

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 43,539
1988 Komedi Makyaj 7.0 37,091

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 84,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019