Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj.

Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), Sidney Hall (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.9 5,389
2014 Suç Makyaj 7.3 6,136
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 86,478
2012 Komedi Makyaj 6.2 115,256
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 232,608
2012 Aksiyon Makyaj 6.9 15,435

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 501,334

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 190,813

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 105,365

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.4 42,643

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 41,721

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,321

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 243,798

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 810,660

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 78,382
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,654

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 25,872

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 592,862
2005 Komedi Makyaj 7.6 197,015
2002 Komedi Makyaj 8.0 57,006

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 37,144

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 145,998

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 114,208
1993 Suç Makyaj 7.5 10,137

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 41,801
1988 Komedi Makyaj 7.0 36,323

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 81,271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018