Giriş Kayıt
Alyson Dee Moore

Alyson Dee Moore (57)


Sesler

Alyson Dee Moore, 11 Mayıs 1961 North Hollywood, California, ABD doğumlu sesler.

Crazy Rich Asians (2018), Tatlı Tesadüf (1999), Unstrung Heroes (1995), A Cinderella Story: If the Shoe Fits (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1961
Doğum Yeri: North Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alison Moore | Allison Moore | Allyson Moore | Aly
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Komedi Sesler 7.0 87,700
2017 56 Animasyon Sesler 5.6 408

Yedinci Hayat
2017 56 Aksiyon Sesler 6.9 83,220

Transformers 5: Son Şövalye
2017 56 Aksiyon Sesler 5.2 116,564

Karanlığın Elli Tonu
2017 56 Dram Sesler 4.6 80,553
2017 56 Dram Sesler 6.1 3,000
2017 56 Kısa Metraj Sesler 7.1 16

Gerçeğin İki Yüzü
2016 55 Dram Sesler 4.8 3,724

Pastoral Amerika
2016 55 Suç Sesler 6.1 12,714
2016 55 Aksiyon Sesler 5.7 37,419
2016 Aile Sesler 5.9 2,217

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 55 Animasyon Sesler 8.0 377,930

Kötü Komşular 2
2016 55 Komedi Sesler 5.7 101,400

Özel Bir Gün
2016 55 Komedi Sesler 5.7 28,276

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 55 Animasyon Sesler 7.1 1,209
2016 55 Animasyon Sesler    

Gizemli Gerçek
2015 54 Gizem Sesler 6.3 37,007
2015 Bilim-Kurgu Sesler 7.5 1,793
2015 54 Komedi Sesler 6.1 18,870

Ters Yüz
2015 54 Animasyon Sesler 8.2 528,615

Yarının Dünyası
2015 54 Aksiyon Sesler 6.4 160,472

Jupiter Yükseliyor
2015 54 Aksiyon Sesler 5.3 165,366

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 54 Animasyon Sesler 6.0 42,985

İyi Bir Yalan
2014 53 Dram Sesler 7.4 25,017

6 Süper Kahraman
2014 53 Animasyon Sesler 7.8 366,567

Madagaskar Penguenleri
2014 53 Animasyon Sesler 6.7 72,017

Yıldızlararası
2014 53 Macera Sesler 8.6 1,278,909

Yargıç
2014 53 Suç Sesler 7.4 161,328

Kayıp Kız
2014 53 Suç Sesler 8.1 753,696

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 53 Animasyon Sesler 6.8 50,375

Transformers: Kayıp Çağ
2014 53 Aksiyon Sesler 5.7 281,697
2014 53 Animasyon Sesler 8.3 21,054

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 53 Animasyon Sesler 6.7 11,162

Kötü Komşular
2014 53 Komedi Sesler 6.3 264,097

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 53 Animasyon Sesler 6.8 56,885
2014 Aksiyon Sesler 9.1 10,906

Aşk
2013 52 Dram Sesler 8.0 461,752

Karlar Ülkesi
2013 52 Animasyon Sesler 7.5 512,505

Uzay Oyunları
2013 52 Aksiyon Sesler 6.6 210,474
2013 52 Animasyon Sesler 6.4 73,869
2013 Aile Sesler 5.7 565

Uçaklar
2013 52 Animasyon Sesler 5.7 39,690
2013 52 Aksiyon Sesler 7.0 449,990

Efsane Beşli
2012 51 Animasyon Sesler 7.3 144,290

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 51 Animasyon Sesler 7.2 9,591

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 51 Aksiyon Sesler 8.4 1,373,374

Aşk Yemini
2012 51 Dram Sesler 6.8 172,494

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 51 Aksiyon Sesler 6.6 237,962

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 51 Aksiyon Sesler 6.4 137,582

Neşeli Gürültü
2012 51 Komedi Sesler 5.8 7,539

Sevimli Balık Pupi
2011 50 Animasyon Sesler 4.5 942

Çizmeli Kedi
2011 50 Animasyon Sesler 6.6 132,360

Ejderha Dövmeli Kız
2011 50 Suç Sesler 7.8 385,384
2011 Aksiyon Sesler 9.5 23,490

Hayat Sana Güzel
2011 50 Komedi Sesler 6.3 154,455

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 50 Aksiyon Sesler 6.3 364,443
2011 50 Dram Sesler 5.6 72,239
2011 50 Aksiyon Sesler 7.0 669,547
2011 50 Animasyon Sesler 7.2 19,444

Kız ve Kurt
2011 50 Fantastik Sesler 5.5 101,895

Açık Çek
2011 50 Komedi Sesler 5.9 113,292

Karmakarışık
2010 49 Animasyon Sesler 7.8 362,844

Başımıza Gelenler
2010 49 Komedi Sesler 6.6 112,289
2010 49 Animasyon Sesler 6.9 1,280

Git Başımdan
2010 49 Komedi Sesler 6.5 301,620

Sosyal Ağ
2010 49 Biyografi Sesler 7.7 565,074

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 49 Aksiyon Sesler 4.3 12,510

Başlangıç
2010 49 Aksiyon Sesler 8.8 1,819,207

Kiminle Evlendim
2010 49 Aksiyon Sesler 5.4 81,858

Kaçaklar
2010 49 Aksiyon Sesler 6.4 83,299
2010 49 Aksiyon Sesler 5.6 81,349

Kurt Adam
2010 49 Dram Sesler 5.8 97,371
2010 49 Kısa Metraj Sesler 7.9 7,071

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 48 Aksiyon Sesler 5.9 40,146

Prenses Ve Kurbağa
2009 48 Animasyon Sesler 7.1 108,026

Ninja'nın İntikamı
2009 48 Aksiyon Sesler 6.4 64,277
2009 48 Animasyon Sesler 7.8 2,333
2009 48 Animasyon Sesler 6.5 2,221
2009 48 Komedi Sesler 5.1 15,323
2009 48 Animasyon Sesler 6.4 801

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 48 Komedi Sesler 6.5 188,775

Evdeki Düşman
2009 48 Korku Sesler 7.0 173,960
2009 Aksiyon Sesler 9.3 20,769

Felekten bir Gece
2009 48 Komedi Sesler 7.7 665,313

Halk Düşmanları
2009 48 Biyografi Sesler 7.0 260,313

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 48 Aksiyon Sesler 6.0 363,031

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 48 Aksiyon Sesler 6.6 318,566

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 48 Aksiyon Sesler 6.6 141,321
2008 Komedi Sesler 7.0 3,580

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 47 Dram Sesler 7.8 535,449

Bay Evet
2008 47 Komedi Sesler 6.8 309,025

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 47 Animasyon Sesler 7.2 6,667

Sevgi Fırtınası
2008 47 Dram Sesler 6.0 21,157
2008 Aksiyon Sesler 8.8 7,445
2008 47 Komedi Sesler 4.3 9,102
2008 47 Aksiyon Sesler 7.3 218,676
2008 Suç Sesler 8.1 151,132

Akıllı Ol
2008 47 Aksiyon Sesler 6.5 189,088

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 47 Komedi Sesler 6.2 25,267

Kara Şövalye
2008 47 Aksiyon Sesler 9.0 2,040,793

Hızlı Yarışçı
2008 47 Aksiyon Sesler 6.0 64,837

Altın Şans
2008 47 Macera Sesler 5.7 68,102

Macera Adası
2008 47 Macera Sesler 6.0 31,327

Ejder Avcıları
2008 47 Animasyon Sesler 6.6 11,462
2008 Aksiyon Sesler 8.6 1,817
2008 Dram Sesler 8.3 14,331
2008 Dram Sesler 7.5 1,467

Ben Efsaneyim
2007 46 Dram Sesler 7.2 629,361

Amerikan Gangsteri
2007 46 Biyografi Sesler 7.8 364,516

Noel Baba Fred
2007 46 Komedi Sesler 5.6 37,045

Bitirim İkili 3
2007 46 Aksiyon Sesler 6.2 140,495

İntikam Maçı
2007 46 Komedi Sesler 5.3 38,741

Şüphe (IV)
2007 46 Dram Sesler 6.9 206,529
2007 46 Aksiyon Sesler 7.1 566,956
2007 46 Suç Sesler 7.7 386,914

Hasat Zamanı
2007 46 Korku Sesler 5.7 40,598

Ninja Kaplumbağalar
2007 46 Animasyon Sesler 6.3 58,087
2007 Aksiyon Sesler 9.3 6,790
2007 46 Animasyon Sesler 6.0 7,780

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 46 Komedi Sesler 6.1 5,839

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sesler 8.4 51,073
2006 Aksiyon Sesler 8.1 18,625

Kanlı Elmas
2006 45 Macera Sesler 8.0 460,017

Tutku Oyunları
2006 45 Dram Sesler 7.5 100,200

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 45 Komedi Sesler 5.9 27,952

Prestij
2006 45 Dram Sesler 8.5 1,053,639

Lütfen Beni Öldürme
2006 45 Komedi Sesler 7.6 206,026
2006 45 Dram Sesler 6.4 783

Casper'ın Korku Okulu
2006 45 Animasyon Sesler 4.7 458

Ekspres Kasa
2006 45 Komedi Sesler 6.6 13,774

Bitirim Karınca
2006 45 Animasyon Sesler 5.8 34,332

Kanun Namına
2006 45 Aksiyon Sesler 6.0 102,782
2006 45 Suç Sesler 6.3 4,972

Sihirbaz
2006 45 Dram Sesler 7.6 335,464

Göl Evi
2006 45 Dram Sesler 6.8 128,901

Superman Dönüyor
2006 45 Aksiyon Sesler 6.1 259,569

Poseidon'dan Kaçış
2006 45 Aksiyon Sesler 5.6 91,682
2006 45 Suç Sesler 5.8 53,619
2006 45 Komedi Sesler 6.1 10,237

Bambi 2
2006 45 Animasyon Sesler 6.2 8,147

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 44 Dram Sesler 7.5 89,714

Kavanoz Kafa
2005 44 Dram Sesler 7.0 161,273
2005 44 Aksiyon Sesler 7.9 268,833

Yerinde Olsam
2005 44 Komedi Sesler 6.5 56,425

Aşkla Randevu
2005 44 Komedi Sesler 5.9 29,059

Maske 2
2005 44 Macera Sesler 2.2 48,658
2005 44 Animasyon Sesler 6.3 10,176

Çılgın Kuzenler
2005 44 Aksiyon Sesler 5.1 72,143

Mumya Evi
2005 44 Korku Sesler 5.3 107,317

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 44 Aksiyon Sesler 5.1 63,338
2005 Aksiyon Sesler 9.2 7,734
2005 44 Dram Sesler 7.0 275,175

Şampiyon Zebra
2005 44 Macera Sesler 5.2 14,613

Babamın Kabusu
2004 43 Komedi Sesler 6.5 51,687
2004 43 Aksiyon Sesler 5.9 154,591

Gizemli Parçalar
2004 43 Dram Sesler 5.8 61,652

Yolun Sonu
2004 43 Aksiyon Sesler 6.3 65,350

Tetikçinin Gecesi
2004 43 Suç Sesler 7.5 333,697

Kahraman İnekler
2004 43 Animasyon Sesler 5.4 17,593

Afili Aynasızlar
2004 43 Komedi Sesler 6.1 131,050

Alamo
2004 43 Dram Sesler 6.0 18,495

Büyük Vurgun
2004 43 Suç Sesler 4.9 17,028
2004 43 Suç Sesler 6.6 1,478

Ayı Kardeş
2003 42 Animasyon Sesler 6.8 85,785
2003 42 Gerilim Sesler 5.8 99,913

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 42 Animasyon Sesler 5.7 29,857

Matrix Revolutions
2003 42 Aksiyon Sesler 6.7 412,256

Beşikten Mezara
2003 42 Aksiyon Sesler 5.8 38,945

Matrix Reloaded
2003 42 Aksiyon Sesler 7.2 474,890
2003 Aksiyon Sesler 6.9 2,932

X-Men 2
2003 42 Aksiyon Sesler 7.5 476,540

8 Mil
2002 41 Dram Sesler 7.1 227,046

Define Gezegeni
2002 41 Animasyon Sesler 7.2 89,586

Hayalet Gemi
2002 41 Korku Sesler 5.5 86,760

Hayatın Hakkını Ver
2002 41 Komedi Sesler 5.8 21,773

Balistik
2002 41 Aksiyon Sesler 3.6 18,129

Aramızda Kalsın
2002 41 Dram Sesler 6.0 17,081

Özgür Ruh
2002 41 Animasyon Sesler 7.1 56,994

Zaman Makinası
2002 41 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 112,651

Panik Odası
2002 41 Gerilim Sesler 6.8 235,851

Salton Denizi
2002 41 Suç Sesler 7.1 28,471

İyi Bir Kız
2002 41 Komedi Sesler 6.4 41,244

Majestic
2001 40 Dram Sesler 6.9 49,571

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 40 Macera Sesler 4.8 22,177

Kara Şahin Düştü
2001 40 Dram Sesler 7.7 337,331

13 Hayalet
2001 40 Korku Sesler 5.6 73,676

İlk Gün
2001 40 Suç Sesler 7.7 354,426

Daha Kötüsü Olamaz
2001 40 Komedi Sesler 5.5 14,036
2001 40 Animasyon Sesler 6.3 29,510

Bitirim İkili 2
2001 40 Aksiyon Sesler 6.6 184,387

Kontrol Dışı
2001 40 Dram Sesler 6.1 27,325
2001 40 Komedi Sesler 5.0 589

Kediler Ve Köpekler
2001 40 Komedi Sesler 5.1 52,559

15 Dakika
2001 40 Aksiyon Sesler 6.1 46,316

Mumya Geri Dönüyor
2001 40 Aksiyon Sesler 6.4 282,634

Şaşkın İmparator
2000 39 Animasyon Sesler 7.4 158,892

Bir Şans Daha
2000 39 Dram Sesler 5.7 19,123

Yaşam Kanıtı
2000 39 Aksiyon Sesler 6.2 52,780

Yüzleşme
2000 39 Aksiyon Sesler 5.1 30,620

Kırmızı Gezegen
2000 39 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 52,304

Hücre
2000 39 Korku Sesler 6.3 89,096

Şangaylı Kovboy
2000 39 Aksiyon Sesler 6.6 111,231

Seks Dedikoduları
2000 39 Dram Sesler 5.9 13,639

Çılgın Kovalamaca
2000 39 Komedi Sesler 6.1 3,755

Yedek Oyuncular
2000 39 Komedi Sesler 6.5 53,990

Romeo Ölmeli
2000 39 Aksiyon Sesler 6.1 62,970

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 39 Animasyon Sesler 4.2 18,265

Üç Kral
1999 38 Aksiyon Sesler 7.1 152,117
1999 38 Korku Sesler 6.2 60,411

Lanetli Tepe
1999 38 Korku Sesler 5.6 50,343

Hazır Ol Dudley
1999 38 Komedi Sesler 3.9 9,138
1999 38 Komedi Sesler 6.6 1,927

Tatlı Tesadüf
1999 38 Komedi Sesler 5.0 6,027
1998 37 Komedi Sesler 5.3 1,629
1998 37 Komedi Sesler 5.4 8,151

Aile Bağları
1997 36 Dram Sesler 6.0 4,787
1997 36 Suç Sesler 7.9 12,072
1997 36 Dram Sesler 6.4 8,633

Cinnet
1997 Dram Sesler 6.1 14,042

Gecenin Baykusu
1997 36 Komedi Sesler 5.2 2,926

Çılgın Marslılar
1996 35 Komedi Sesler 6.3 195,561
1996 35 Komedi Sesler 6.2 1,235
1996 Komedi Sesler 6.9 2,735

Firlama kizlar
1995 34 Komedi Sesler 6.8 155,069
1995 34 Komedi Sesler 6.7 2,875
1995 34 Korku Sesler 6.3 5,865
1995 34 Dram Sesler 6.8 1,623
1995 34 Dram Sesler 4.9 174
1993 Dram Sesler 7.8 8,701
1993 Dram Sesler 4.8 1,135
1991 30 Komedi Sesler 6.7 2,335

Gremlinler 2
1990 29 Komedi Sesler 6.4 83,479

Dostluk Yemini
1990 29 Dram Sesler 6.5 4,938
1989 28 Dram Sesler 6.4 4,043

Bütün Köpekler Cennete Gider
1989 28 Animasyon Sesler 6.7 32,279
1989 28 Aksiyon Sesler 5.3 1,024
1987 26 Komedi Sesler 6.4 2,838

Zoraki Hizmetçi
1987 26 Fantastik Sesler 5.5 3,017

Müfreze
1986 25 Dram Sesler 8.1 348,901
1986 25 Animasyon Sesler 6.9 44,658
1986 25 Macera Sesler 6.6 377
1985 24 Komedi Sesler 7.1 6,476
1984 23 Komedi Sesler 5.8 2,691

E.T.
1982 21 Aile Sesler 7.9 334,340
1982 21 Animasyon Sesler 7.6 32,767

Bıçak Sırtı
1982 21 Bilim-Kurgu Sesler 8.2 622,245
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019