Giriş Kayıt
Chuck Montgomery

Chuck Montgomery


Oyuncu

Chuck Montgomery, oyuncu.

Amateur (1994), Fay Grim (2006), (2003) Mona Lisa Gülüşü (2003), (1998) Omuz Omuza (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Belgesel Oyuncu 7.4 1,146
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,920
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,485
2004 Komedi Oyuncu 6.7 102

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6.5 71,042
2001 Dram Oyuncu 6.1 616
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 32,197

Omuz Omuza
1998 Komedi Oyuncu 6.7 54,851
1997 Komedi Oyuncu 7.3 6,501
1994 Komedi Oyuncu 7.0 5,122
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,762
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019