Giriş Kayıt
Belinda Montgomery

Belinda Montgomery (68)


Oyuncu

Belinda Montgomery, 23 Temmuz 1950 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu.

Atlantisten Gelen Adam (1978), Snowed-Inn Christmas (2017), Dağın Öbür Yanı (1975), (2010) Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Belinda J. Montgomery | Belinda R. Montgomery
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.4 814

Tron Efsanesi
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.8 289,977

Kamuflaj
2001 51 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,407
2000 50 Animasyon Oyuncu 6.7 169

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 19,822
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,615

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,550
1979 29 Suç Oyuncu 5.2 287
1978 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 282

Atlantisten Gelen Adam
1978 Macera Oyuncu 6.6 1,752

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,178
1976 26 Suç Oyuncu 5.8 228

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.3 511

Dağın Öbür Yanı
1975 25 Biyografi Oyuncu 6.4 842

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,274
1969 Dram Oyuncu 7.2 1,100
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,470
1965 Dram Oyuncu 7.5 731
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018