Giriş Kayıt
Belinda Montgomery

Belinda Montgomery (68)


Oyuncu

Belinda Montgomery, 23 Temmuz 1950 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu.

Dağın Öbür Yanı (1975), (2010) Tron Efsanesi (2010), (1984) Kanun Namına (1984), (2001) Kamuflaj (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Belinda J. Montgomery | Belinda R. Montgomery
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tron Efsanesi
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.8 288,702

Kamuflaj
2001 51 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,258
2000 50 Animasyon Oyuncu 6.8 149

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 19,648
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,570

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,488
1979 29 Suç Oyuncu 5.3 219
1978 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 234

Atlantisten Gelen Adam
1978 Macera Oyuncu    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,072
1976 26 Suç Oyuncu 5.7 191

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    

Dağın Öbür Yanı
1975 25 Biyografi Oyuncu 6.4 791
1974 Dram Oyuncu    

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,189
1969 Dram Oyuncu 7.2 1,041
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018