Giriş Kayıt
Mark Monero

Mark Monero


Oyuncu, Müzisyen

Mark Monero, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

(2016) Ateş Serbest (2016), (2011) Wild Bill (2011), (2008) Somers Town (2008), (2018) Yeni Yılın Kutlu Olsun, Colin Burstead (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mark Moreno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Yılın Kutlu Olsun, Colin Burstead
2018 Dram Oyuncu 6.6 702
2016 Korku Müzik 6.1 55

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 35,100
2015 Komedi Oyuncu
Müzik
5.4 253
2014 Dram Oyuncu 6.2 93
2011 Dram Oyuncu 7.2 11,272
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 985
2008 Komedi Oyuncu 6.9 5,754
2007 Dram Oyuncu 8.2 68,188
2005 Macera Oyuncu 8.7 182,089

Ölüme Yakarış
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,157
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,197

Sid ve Nancy
1986 Biyografi Oyuncu 7.1 27,128
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,433
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,875
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,427
1981 Dram Oyuncu 7.1 585
1978 Aile Oyuncu 7.1 970
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,278
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,523) This Is Us (2,514) The Flash (2,367) Star Trek: Discovery (2,246) Vikings (1,442) Gotham (1,158) The Blacklist (1,012) American Gods (1,004) Arrow (953) The OA (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019